Den berømmede skuespiller og instruktør Kenneth Branagh, som bl.a. har gjort sig ud i Shakespeare-fortolkninger, Frankenstein, rollen som den svenske mesterdetektiv Wallander og et kuldsejlet ægteskab med Emma Thompson, har startet sit eget teaterkompagni og vil i hele den kommende sæson residere på Garrick teateret i Londons West End.

Kenneth Branagh (April 2011)

Kenneth Branagh (April 2011)

Garrick-teateret ligger i hjertet af West End, kun et stenkast fra både Trafalgar og Leicester Square.

Teaterkompagniet vil, under titlen Plays at the Garrick, opføre en række stykker med velkendte skuespillernavne på rollelisten. Bl.a. opføres Shakespeare’s The Winter’s Tale med legenden Judi Dench i en bærende rolle, og farcen The Painkiller med Branagh selv og komikeren Rob Brydon i hovedrollerne.

Læs fx mere om Branagh og hans teaterkompagni på The Guardian, eller bestil billetter hos SeeTickets.