Det kendte detektiv-brætspil Cluedo er en vaskeægte klassiker i den engelsk-talende verden. Samtidig er englænderne verdens ukronede krimi-mestre. Nu har man slået de to ting sammen, så det er blevet muligt at spille Cluedo i særlige udgaver med bl.a. Sherlock, Doctor Who og Downton Abbey-temaer!

Seneste skud på stammen udkommer den 5. februar 2016 og handler om selve Kriminalkommisær Barnaby. Desværre bliver det ikke Tom Barnaby, den oprindelige kriminalkommisær i Midsomer, da der ikke er noget, som tyder på, at John Nettles vender tilbage fra sin pension. I stedet bliver det “den nye Barnaby”, John, hans kone Sarah og selv hunden Sykes, der er blandt de mistænkte. Derudover indeholder spillet typiske Midsomer-figurer som “pub-ejeren”, “byens præst” og “den lokale clairvoyante”.

Vil du være blandt de første til at spille det nye Cluedo Midsomer Murders Edition, kan det forudbestilles allerede nu fra Amazon.co.uk, ved at klikke på det sponsorerede link herunder:

 

Andre tematiserede Cluedo-spil er: